Kausi on päättynyt ja on aika päivitellä Mandin kuulumisia. Kehitystä on tapahtunut huimasti tuosta 2kk takaisesta jäniskaadosta. Ylösotto lumella alkaa olla jo varmaa ja ääntä tulee erittäin hyvin. Samalla myös ajovarmuus parani ihan näillä viimeisillä mehtuupäivillä. Intoa piisaa koko päiväksi vaikkei koirasta näy välillä kuin gps-antenni.

 

Tänään 29.2 nopea ylösotto ja 50min ajo. Loppuhukka tuli jyrkkään taimikkoiseen rinteeseen. Mandi löysi rinteen alta uudet yöjäljet ja 40min päästä alkoi uusi ajo. Sitä kestikin 5h 40min jonka jälkeen jänis sai huokaista. Jänistä päästiin näkemään, mutta ei riittävän läheltä.

 

Edellispäivänä olikin sitten huonompi päivä. Alueella oli paljon hirven jälkiä ja niitähän se Mandi sitten ajeli 2h. Tuli onneksi kutsusta pois, kun hirvet kaartoi takaisin lähtöalueelle.

 

Muuten on ajot olleet loppukaudesta n. 1h mittaisia.

 

Luonteeltaan Mandi on vielä keskenkasvuinen ja terveydessä ei ole ollut sanomista. Viikonloppuna olisi näyttelykehän vuoro, sieltä saa sitten rakenteesta arvion. Mandi osallistui ajokokeisiinkin 25.2 siitä tuloksena AVO3. laitan siitä tarkemmat pisteet kunhan tulokset tulee julki.